ДО УВАГИ ГЛЯДАЧІВ, ЯКІ КОРИСТУЮТЬСЯ СИСТЕМОЮ БРОНЮВАННЯ ЗАПРОШЕНЬ НА САЙТІ ФЕСТИВАЛЮ!

На прохання користувачів, які обрали БЕЗГОТІВКОВИЙ спосіб оплати, надаємо роз’яснення про порядок отримання таких запрошень.

1. Після формування замовлення на сайті фестивалю на Вашу електронну скриньку надсилається лист зі сформованим рахунком та банківськими реквізитами.

         Якщо Ви є користувачем інтернет-банкінгу (наприклад, системи ПРИВАТ24 або іншої) оплату можна здійснити одразу не виходячи із дому.

       Якщо Ви не користуєтесь інтернет-банкінгом, то надісланий рахунок необхідно сплатити в будь-якому банку протягом наступних двох робочих днів.

2. Протягом банківської доби переказані Вами кошти надходять на наш рахунок, після чого система негайно відсилає на Вашу електронну адресу бланк «ПІДВЕРДЖЕННЯ ОПЛАТИ», а в розділі «Профіль» Вашого кабінету у системі бронювання змінюється статус замовлення з «ЗАБРОНЬОВАНИЙ» на «ОПЛАЧЕНИЙ».

 

3. З цього моменту ці запрошення вважаються придбаними Вами. Ви можете їх отримати у касі (надавши УНІКАЛЬНИЙ НОМЕР ЗАМОВЛЕННЯ) в БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС, НАВІТЬ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ КОНЦЕРТУ.

 

Час і місце роботи служби обробки замовлень:

з 27 серпня по 20 вересня щоденно, без вихідних, з 10 до 19 години

В КАСІ КОНЦЕРТНОЇ ЗАЛИ «РАЙДУГА»

21-22 вересня (дні проведення фестивалю)

В КАСІ ТРК «ВІНТЕРА».

 

УВАГА! за 96 годин до початку фестиваля (середа, 18 вересня), можливість вибору оплати безготівковим способом буде заблоковано. Тому радимо зробити замовлення до вказаної дати.

 

З повагою,

Організатори фестивалю.