Вінничан закликають пригадати джазові емоції

Організатори 20-го ювілейного Vinnytsia Jazzfest звертаються до всіх постійних відвідувачів вінницьких джазових фестивалів, особливо перших!

Вже скоро, у вересні розпочнеться нове джазове свято до якого буде підготований фотоальбом з робочою назвою «Джазовий настрій Вінниці». Долучитись до створення альбому можуть постійні шанувальники джазу.

 

Організатори оголошують пошук фотографій на яких зафіксовано джазові емоції та веселих історій пов’язаних з фестивалем. Можливо у ваших архівах залишились фото з перших фестивалів чи збереглись у спогадах кумедні історії, а може знайдуться афішки, програмки та інші документальні свідчення про фестивалі перших років – поділіться ними з усіма!

 


Наприклад, один з постійних відвідувачів фестивалю Павло Публіка пригадує як ведучий перших вінницьких джаз-концертів Олексій Коган починав концерти з запитання: «Чи є у залі публіка?» І коли вінничанин піднімав руку і відповідав, що Публіка є, лише тоді Коган, під загальний сміх, розпочинав музичне свято.

Будь-ласка, надсилайте свої матеріали за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 15 серпня.

Вінницький джазовий фестиваль – найстаріший в Україні – розпочався ще 1996 року і з тих виховав не одне покоління любителів джазу у місті над Бугом.

Автор фото: Максим Кушка, офіційний фотограф Вінницького джазового фестивалю