ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПРАВИЛ «ЖОВТОЇ» КАРАНТИННОЇ ЗОНИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ XXV ЮВІЛЕЙНОГО ФЕСТИВАЛЮ VINNYTSIA JAZZFEST-2021

Шановні глядачі!

 

З 23 вересня Україна перейшла до «жовтої» карантинної зони із відповідними обмеженнями по кількості відвідувачів культурних і мистецьких заходів. Також новими карантинними правилами визначено, що театри, концертні майданчики, кінотеатри, ресторани та інші заклади можуть працювати без обмежень «жовтої» зони, якщо 80 % працівників і 100% відвідувачів матимуть хоча б одну дозу covid-щеплення.  Вибір схеми, за якою працювати, покладено на організаторів заходів та власників закладів.

Хочемо повідомити, що серед артистів та обслуговуючого персоналу фестивалю відсоток вакцинованих (однією чи двома дозами) складає 82%, що дозволяє нам не застосовувати обмеження під час заходів за умови перевірки документів у всіх глядачів фестивалю.

Тому ми прийняли рішення не скасовувати вистави і концерти та не застосовувати обмеження місць.

Але, щоб наші зусилля не були марними, просимо заздалегідь приготувати і пред’явити при вході будь-який з наступних документів:

«ЗЕЛЕНИЙ» СЕРТИФІКАТ ПРО ПОВНУ ВАКЦИНАЦІЮ;

«ЖОВТИЙ» СЕРТИФІКАТ ПРО ВВЕДЕННЯ 1-Ї ДОЗИ ВАКЦИНИ;

МІЖНАРОДНИЙ СЕРТИФІКАТ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ;

ДОВІДКА 063 (ВИДАЄТЬСЯ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ);

ДОВІДКА ПРО ОДУЖАННЯ ВІД COVID-19;

РЕЗУЛЬТАТ ПЛР-ТЕСТУ COVID-19, ЗРОБЛЕНИЙ НЕ РАНІШЕ 72 ГОДИН ДО ЗАХОДУ;

РЕЗУЛЬТАТ ЕКСПРЕС-ТЕСТУ COVID-19, ЗРОБЛЕНИЙ У ДЕНЬ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ;

РЕЗУЛЬТАТ ТЕСТУ (ДОВІДКА) ПРО НАЯВНІСТЬ АНТИТІЛ ДО COVID-19.

Окрім цього, при вході буде проводитись температурний скринінг.

Правила, встановлені Постановою Кабінету Міністрів України №954 від 13.09.2021р., є обов’язковими для виконання та не застосовуються для осіб молодших за 18 років.

Розуміємо, що у кожного з Вас можуть виникнути різні ситуації, тому розглянемо основні стандартні ситуації і Ваші можливі дії:

  • У випадку, якщо Ви не маєте бажання виконувати встановлені правила, є «активним противником вакцинації» і відповідно - не пред’явите будь-який з вищенаведених документів, Ви не будете допущені на захід.

У такому випадку просимо Вас до 30 вересня зв’язатись за телефоном +380 (67) 369-00-25 для узгодження процедури повернення коштів. Зверніть увагу, 100% коштів будуть повернені лише у випадку, якщо до початку концерту залишиться 24 години.  У інших випадках претензії не прийматимуться, адже правила встановлено Постановою Кабінету Міністрів України №954, виконання якої є обов’язковим для всіх.

  • У випадку, якщо Ви не можете отримати будь-який з вищенаведених документів (наприклад, щойно вакцинувались 1 дозою і не встигли отримати документ, готуєтесь до вакцинації, перехворіли без симптомів, тощо), але маєте бажання відвідати фестивальні заходи і готові виконувати встановлені правила.

У такому випадку завантажте, роздрукуйте та заздалегідь заповніть заяву-зобов’язання встановленого зразка про причини відсутності у вас вищенаведених документів. Заздалегідь придбайте респіраторну маску класу FFP3 (продається у будь-якому медичному чи будівельному магазині). При вході здайте заповнену заяву контролеру і не знімайте респіраторну маску протягом всього заходу.

Будьмо соціально відповідальними!