Раді повідомити нашим глядачам про початок акції від партнера фестивалю – ресторана «ТИФЛІС».

Всі джазоманам, які придбають запрошення на VINNYTSIA JAZZFEST 2013, будуть вручені спеціальні купони на 10% знижку у ресторані «ТИФЛІС» (м.Вінниця, вул. Театральна, 20).

Купон необхідно віддати касиру в момент розрахунку разом з корінцем запрошення на будь-який концерт джазового фестивалю. Акція діятиме до 01 грудня 2013 року.

Мода мов джаз: змінюється, свінгує, імпровізує, фантазія дизайнерів не знає меж.

Співпраця соковитої музики та яскравої моди продовжилась під час цьогорічного Вінницького джазового фестивалю. Дизайнер Людмила Квєтна, яка любить джаз та черпає у ньому натхнення для своєї творчості, допомогла фестивалю стати по справжньому стильною подією продумавши образи ведучих джазових вечорів.

Знову осінь. Знову джаз. Vinnytsia Jazzfest, як і вересень, неодмінно наступає у Вінниці з мелодичним шурхотом листя під ногами, з синкопами падаючих під ноги каштанів, з дощовою імпровізацією.

Джазовому настрою вінничан не змогла завадити похмура осіння днина, на яку випав час першого вуличного концерту фестивалю. Вже традиційний проект „Джаз де Парі” та юні зірочки, що перемогли напередодні у дитячому джазовому конкурсі, своїм милозвучним співом дарували відвідувачам передчуття чудового яскравого фестивального свята. Свята, яке не залежить не лише від примх погоди, але й від незначних накладок, які ніяк не можуть вплинути на настрій. Адже вінницький джазовий глядач за 18 років сформувався у широке дружнє коло і на концертах фестивалю збираються справжні поціновувачі гарної музики.

19 вересня о 17.00 в галереї Центру сучасного мистецтва «АртШик» відкриють другу виставку польського джазового плакату, приурочену до 18-го Вінницького джазового фестивалю Vinnytsia Jazzfest - 2013, який вже багато років задає тон культурним подіям осені в нашому місті.

Вже стало доброю традицією, що Вінниця починає джазовий драйв за тиждень до початку «VINNYTSIA JAZZFEST», який відбудеться у Вінниці 21 та 22 вересня вже в вісімнадцятий раз.

Традиційним стає і те, що вранці на вік-енд бажаючі мають можливість завітати до гіпермаркету «ГРОШ» і послухати гарні джазові імпровізації, взяти участь у різноманітних конкурсах та отримати багато гарних подарунків.