Відбулась прес-конференція організаторів фестивалю "VINNYTSIA JAZZFEST 2013"

Вже традиційно на початку осені у Вінниці стартують Міжнародні дні джазової музики. 21 та 22 вересня пройдуть концерти 18-го фестивалю «Вінниця джазфест». Цьогоріч шанувальників дивуватимуть своїми музичними перфоменсами виконавці з Німеччини, Польщі, Щвейцарії, Румунії, Італії, Австрії, Іспанії, Канади, Індії, США, Росії та України. Подробиці про організацію фесту далі у сюжеті.

 

Традиційно дні джазової музики відкриває проект «Джаз де Парі» на площі Театральній. У ньому братимуть участь переможці третього Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців «Джуніор джаз».   Власне концертна програма проходитиме, як завжди, в актовій залі обласної телерадіокомпанії «Вінтера». 21 вересня для вас виконуватимуть європейський джаз музиканти австрійсько-німецького та швейцарського тріо. А ось другий день не обійдеться без сюрпризів.

Для тих, хто не зміг послухати виконавців наживо, телерадіокомпанія традиційно презентує проект «Джазовий тиждень». З 22 по 29 вересня щодня вмикайте телевізори о 23-10 і ви матимете нагоду переглянути телеверсії усіх фестивальних концертів.

Ще 2012 року, під час ребрендингу, організатори фестивалю розпочали співпрацю із відомою Вінницькою дизайнеркою Людмилою Квєтною. Саме вона створила джазові образи нових ведучих «Вінджазфесту». Ось і цьогоріч модельєр дивуватиме публіку вишуканими сукнями.

Не обійдеться 2013-го і без нововведень. Організатори вирішили зробити бронювання та купівлю квитків на концерти зручнішими та мобільнішими. З 27 серпня запрацює інтернет -касса. Проект створено за участі департаменту культури міськради. Головний розробник програми ІТ-компнаія «Спільна справа».

Організатори фестивалю запевняють, 18 джазовий - буде не менш феєричний, аніж минулорічний. Деталі про перебіг Вінджазфесту та умови замовлення квитків ви можете дізнатись, завітавши на офіційний сайт фестивалю.