ДЖАЗОВІ СНІДАНКИ або отримай заряд позитиву та драйву

Вже стало доброю традицією, що Вінниця починає джазовий драйв за тиждень до початку «VINNYTSIA JAZZFEST», який відбудеться у Вінниці 21 та 22 вересня вже в вісімнадцятий раз.

Традиційним стає і те, що вранці на вік-енд бажаючі мають можливість завітати до гіпермаркету «ГРОШ» і послухати гарні джазові імпровізації, взяти участь у різноманітних конкурсах та отримати багато гарних подарунків.

Отже, 14 вересня о 10 годині, відбудеться ПЕРШИЙ ДЖАЗОВИЙ СНІДАНОК за участю естрадно-духового оркестру «ВінБенд». На Вас чекають  розіграші призів і подарунків від організаторів фестивалю та смачний чай.

ДОВІДКА
На музичній мапі України Вінницький муніципальний біг-бенд «ВінБенд» виник навесні 2008 року. Молодий, але популярний колектив, складається з найкращих музикантів нашого міста. Серед його артистів є лауреати та переможці джазових фестивалів. Репертуарний «портфель» колективу складається з джазових композицій, творів українських авторів і популярних мелодій, перекладених для оркестру.
 «ВінБенд» впевнено виступав на XIII і XIV фестивалях «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці», а також на традиційному вінницькому фестивалі «Барви музики ХХ сторіччя: Авангард. Класика. Джаз» та на значних концертних майданчиках міста. Відмінна зіграність, чітке колективне звучання і віртуозні імпровізації підтвердили, що у Вінниці існує хороший музичний колектив з великими можливостями і не менш великим майбутнім.
 Художній керівник та диригент Вінницького муніципального оркестру «ВінБенд» - заслужений артист України Валерій Новосад. Він закінчив Московську державну консерваторію ім. П. І. Чайковського у 1985 році і працював довгий час військовим диригентом та художнім керівником військових оркестрів.

Завітайте на ДЖАЗОВИЙ СНІДАНОК 14 вересня о 10 годині в Гіпермаркет «ГРОШ» за адресою Вінниця, 600 річчя, 21

З повагою,
Організатори фестивалю